Oranjehuis illegaal misdaadhuis

Openheid over Oranje




Teken de petitie

Beste mensen, landgenoten,

Hoewel Koningsdag door velen gewaardeerd wordt, is de geschiedenis van de 'koninklijke' familie doordrenkt met vreemde zaken...

Maar heten die mensen echt "Van Oranje"? en hebben zij recht op de Troon?

Heeft u zich verdiept in de echte geschiedenis van de steenrijke alsmaar meer graaiende familie die meent de bewoners van de lage landen te mogen uitzuigen? 

Deze Oranje familie beweert van Oranje te zijn, maar dat is niet het geval. De Duitse familie genaamd ‘Nassau-Oranien’ hield op te bestaan na de dood van Wilhelm III von Oranien in 1702. Hij speelde naast Stadhouder van Holland, Zeeland, Utrecht, Gelre en Overijssel (dus vijf provinciën) ook de Koning van Engeland, Schotland en Ierland.

Na de dood van deze laatste “Van Oranje” werd Johann Wilhelm Friso von Nassau-Diez stadhouder van Friesland, totdat hij in 1711 (wellicht door moordenaars hand)  verdronk in het Hollandsch Diep. Sinds deze Johann werd “Van Oranje” opeens gebruikt als een titel, om zo net te doen alsof het om een authentieke familienaam zou gaan.

Vervolgens werd diens zoon, Willem Karel Hendrik Friso von Nassau-Diez (geboren in Leeuwarden), de stadhouder van de (Zeven) Verenigde Provinciën. Toen deze Willem IV in 1751 stierf was diens opvolger, William Batavus von Nassau-Diez (geboren in Den Haag), nog maar 3 jaar oud. In 1766, na vier verschillende regentessen, werd deze Willem V stadhouder op 18-jarige leeftijd.
De opvolger was Willem Frederik von Nassau-Diez (1772 – 1843). In 1815 riep deze Willem VI zichzelf uit tot Koning der Nederlanden, en noemde zichzelf Willem I.
Het zelfverzonnen ‘Wilhelmus van Nassouwe’ zou betrekking moeten hebben op deze Wilhelm von Nassau-Diez.

Vervolgens kwam Willem Frederik George Lodewijk von Nassau-Diez (1792 – 1849), alias Willem II, gevolgd door Willem Alexander Paul Frederik Lodewijk von Nassau-Diez (1817 – 1890), alias Willem III. Hoewel deze Willem de Derde (die dus eigenlijk Willem de Achtste was) vader werd van drie zonen, stierven al zijn nakomelingen voor hem. In 1877 stierf ook hun moeder, Sophie Friederike Mathilde von Württemberg, die de nicht was van haar echtgenote.

Twee jaar later, in 1879, trouwde de 61-jarige Willem III met de 20-jarige Emma von Waldeck und Pyrmont (1858 – 1934) in de geboorteplaats van Emma, namelijk Bad Arolsen, in de Duitse deelstaat Hessen. Vanwege zijn seksverslaving had Willem III, beter bekend als Koning Gorilla, daarvoor al syfilis opgelopen, waardoor hij onvruchtbaar was geworden. Daarmee kwam ook de familie Von Nassau (in de Nederlanden) tot een einde.

Omdat de machtskliek rond deze familie hun positie niet wilde kwijtraken is Emma nog in datzelfde jaar bevrucht door de 33-jarige Sebastiaan Mattheus Sigismund de Ranitz (1846 - 1916) of de 35-jarige Joan Roël (1844 – 1914).

Dit word gefundeerd ondersteund door de feiten uit het boek ‘De nachtwaker; het koningscomplot’ van Thomas Ross, pseudoniem van Willem Pieter Hogendoorn (1944).

Vervolgens werd Wilhelmina Helena Pauline Maria de Ranitz geboren in 1880. Ze trouwde ook met een Duitser: Heinrich Wladimir Albrecht Ernst von Mecklenburg-Schwerin (1876 – 1934). In 1909 kregen ze een dochter: Juliana Louise Emma Marie Wilhelmina von Mecklenburg-Schwerin (1909 – 2004).
Vervolgens trouwde ook Juliana von Mecklenburg-Schwerin weer met een Duitser: Bernhard Leopold Friedrich Eberhard Julius Kurt Karl Gottfried Peter zur Lippe-Biesterfeld (1911 – 2004). Hij was zonder twijfel de meest amorele van al die zelfbenoemde parasieten, op de voet gevolgd door hun oudste dochter: Beatrix Wilhelmina Armgard zur Lippe-Biesterfeld (1938).

Beatrix zur Lippe-Biesterfeld trouwde ook met een Duitser: Claus George Willem Otto Frederik Geert von Amsberg (1926 – 2002). Vervolgens trouwde hun oudste zoon met een Argentijnse. Van Duitschen bloed zijn ze zeker, want ook deze Argentijnse heeft Duitse voorouders.

Kortom, Het Huis van Oranje familie is absoluut niet ‘Van Oranje’, en zelfs niet eens ‘Van Nassau’. Ze zijn namelijk Von Amsberg. 

Het Oranjehuis weigert DNA onderzoek op basis waarvan aangetoond zal worden dat het Koningshuis illegaal is en moet worden opgeheven .

Nota van Abdicatie

Nadat het Duitse leger op 10 mei 1940 Nederland was binnengevallen namen Wilhelmina en haar regering op 13 mei de benen naar Engeland. Dit ondanks dat volgens Artikel 21 van de Grondwet de zetel van de regering in geen geval buiten het Rijk (dus Nederland en de koloniën) verplaatst mocht worden. Maar in Londen ging men, zonder parlement, illegaal door met het uitvaardigen van wetten en koninklijke besluiten, tewijl ze vanwege het schenden van de Grondwet daartoe absoluut niet meer bevoegd waren. In feite werd Wilhelmina, rechthebbend of niet  daarmee geabdiceerd.
Daarom eisen wij de opheffing Afschaffing van de Monarchie in Nederland en vorderen alle ten onrechte betaalde gelden zijnde belastinggelden aan het koningshuis terug!.
Alle ten onrechte aan het Koningshuis vertrekte gelden en bezittingen betaald met belastinggeld door de Staat  moeten met terugwerkende kracht  worden terugevorderd en gelijk verdeeld en uitgekeerd worden aan alle Nederlanders!

Stuur deze petitie door aan iedereen die u kent om te tekenen zodat het recht zijn beloop heeft!

In deze Nederlandstalige aflevering van Pateo TV geeft Dr. Johan Oldenkamp, de grondlegger van Wholly Science, openheid over alles wat met de titel “Prins van Oranje” te maken heeft. Daarin bewijst hij eens en voor altijd dat niet alleen de Von Nassau’s nooit “Van Oranje” zijn geweest, maar ook dat deze familie vanaf Juliana zelfs geen Von Nassau meer was.

Deze aflevering van Pateo TV kan worden beschouwd als een gratis voorproefje van de 30-delige videocursus over Wholly Science. Het laatste deel van de 24e video uit die cursus is in deze aflevering van Pateo TV nogmaals gepresenteerd.

Voor meer informatie over Pateo TV of Wholly Science (inclusief de videocursus) bezoek je de website Pateo.nl:



Related Posts

Previous
Next Post »

Scripture




Dear visitors,

Click YPS to recieve Your Personal Scripture ...

GB

Rev John Wicklebee

Salt Lake Temple