Why The Clintons killed Gaddafi

The Clinton conspiracy to kill Muammar Gaddafi {literal}

Op 20 oktober 2016, werd president Muammar Gaddafi beestachtig vermoord door het leger dat door president Barack Obama en minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton was gevormd om Libie te veroveren waarbij miljoenen Libiers en honderdduizenden kinderen koelbloedig werden vermoord door de massa bombardementen en het afvuren van kruisraketten.

The Real reason Gaddafi was Killed Credit RT

Geplaatst door ANTI NEW WORLD ORDER op zaterdag 1 oktober 2016

De wrede genocide oorlog tegen Libie is een van de meest afschuwelijke mensonterende genocide oorlogen sinds de 2de wereld oorlog en vormt daarmee de aller ergste soort van misdaden jegens de menselijkheid sedert het NAZIE regime van Adolf Hitler. Hillary Clinton, Tony Blair en Barrack Obama zijn de aanstichters van de oorlog en zouden tijdens een te vormen TRIBUNAAL zoals Neuremberg moeten worden veroordeeld tot de strop wegens de door hen willens en wetens georganiseerde oorlog en massamoord op miljoenen Libiers.

De wereld werd via de door de NWO gecontroleerd media getuige toen de misdadiger Hillary Clinton met een triomfantelijke lach verklaarde: “We kwamen, we zagen, hij stierf“. Wat de media niet vertelde is dat Muammar Gaddafi de meest vooruitstrevende politieke leider in de wereld was. Gaddafi gebruikte de Libische olierijkdom ten behoeve van het Libische volk. Hij woonde zelf bescheiden maar niet in een of ander luxueus paleis, en hij bezat geen collecties peperdure Europese exotische auto’s. In het Libië van Gaddafi waren onderwijs, medische zorg en elektriciteit helemaal gratis, en was benzine vrijwel gratis omdat het werd verkocht voor slechts 14 dollarcent per liter. Vrouwen die van een kind bevielen werden ondersteund met aanzienlijke bedragen in contant geld en getrouwde koppels ontvingen een startkapitaal in contant geld op hun huwelijksdag. Ghadaffie verstrekte leningen zonder rente aan de burgers en verschafte een gratis startkapitaal aan landbouwers. Gaddafie wilde een van Amerika en van de Rothshild banken onafhankelijke munt invoeren en zijn olie bronnen verkopen tegen een prijs gebaseerd op de door hem ingevoerde munteenheid. Amerika en de elite top bankiers zagen hierin een zeer grote bedreiging hetgeen de reden was om Libie na een hele reeks van laster en beschuldigingen in de pers aan te vallen. Later, na de zeer bloedige inval die miljoenen mensenlevens koste waaronder honderdduizenden weerloze kinderen,werd bekend dat er helemaal geen massa vernietiging wapens in Libie waren zoals Obama Clinton en de haatzaaiende PM Tony Blair luidkeels hadden verkondigd op televisie en in vrijwel alle grote media.

Muammar Gaddafi Interviewed Just Before Libyan Revolution

Gaddafi ‘s doel was het om de Arabische wereld als eenheid te smeden en organiseren om de westerse plunderingen weerstand te bieden en de vrede te doen bewaren. Hij koos voor pan-afrikanisme en weigerde deel te nemen aan aan de “US Africa Command”. Hij wilde een door goud gedekte Afrikaanse munt introduceren die de Afrikaanse bevolking zou bevrijden van de Amerikaanse financiële hegemonie. Gaddafi liet Chinese bedrijven in Libië energiebronnen ontwikkelen. De regering in Washington, die al boos was over de Russische aanwezigheid in de Middellandse Zee, concludeerde dat Gaddafi de bal speelde met de verkeerde mensen en dat hij uit de weg geruimd moest worden.
Clinton is a war criminal


Washington financierde een huurlingenleger, noemde ze ‘rebellen’ zoals in Syrië en stuurde hen naar Libië. Toen duidelijk werd dat Gadaffi’s goed getrainde troepen niet zouden worden verslagen, bedrogen Obama, Tony Blair en Hillary Clinton namens Washington de Russische en Chinese overheden door te zeggen dat een door de NAVO afgedwongen no fly zone boven Libië alléén was om te voorkomen dat Gaddafi ‘s vliegtuigen burgerdoelen zouden aanvallen, wat hij overigens nooit heeft gedaan. De ware reden was dat een soevereine staat geen gebruik kon maken van zijn eigen luchtruim, zodat de Libische luchtmacht de troepen op de grond niet kon steunen. Toen de Chinezen en Russen geen veto uitspraken over een no fly zone boven Libië tijdens een stemming in de veiligheidsraad, besloten de VS en de NAVO de resolutie geweld aan te doen door Gaddafi ‘s troepen massaal aan te vallen, waarbij Gaddafi gevangen werd genomen en op gruwelijke wijze werd vermoord. In totaal lieten miljoenen Libiers het leven waaronder 550 000 kinderen agv de wrede meedogeloze raketaanvallen en bombardementen door het Amerikaanse leger en hun bondgenoten.
Gaddafi’s son torture video guarantees ‘maximum mistreatment’ – lawyer to RT

A video apparently showing the torture of former Libyan leader Muammar Gaddafi’s son during interrogation in prison has been condemned by both HRW, and his legal representative, who told RT that the Gaddafi name alone is enough to guarantee 'maximum sentence and maximum mistreatment.'


{/literal}



Related Posts

Previous
Next Post »

Scripture




Dear visitors,

Click YPS to recieve Your Personal Scripture ...

GB

Rev John Wicklebee

Salt Lake Temple