5G is dangerous


Beste lezers, Ook in heel Nederland worden tegen elk dringend advies in van experts en wetenschappers en de WHO ( World Health Organisation) steeds meer bomen en onvervangbare bossen weggekapt ivm het uitrollen van het nieuwste mobiele netwerk 5G. M. Rutte wil met zijn land cultuur en natuurslopers van Rutte III zoals ook met de populist Jassar Klaver van Groen Links het levensgevaarlijke 5g mobiele netwerk uitrollen en men wil een zeer peperduur pakket aan maatregelen doorvoeren in het kader van Nijppels klimaatplan dat gebaseerd is op de fel omstreden stelling dat er sprake zou zijn van een globale opwarming agv CO2 uitstoot. Omgekochte en geldzuchtige politici die naar de pijpen dansen van Globalisten zoals Juncker, Merkel en haar doorgedraaide EU Elite zijn reeds in diverse steden begonnen met de kap van duizenden onvervangbare bomen zoals in het dichtbevolkte land van de wereld, Nederland, waar sowieso al veel te weinig zuurstofproducerende bomen en bossen zijn. Op last van Merkels Krankzinnige Elite kapt Rutte III de bomen ondermeer omdat deze de straling van 5G zouden tegenhouden. Ook worden steeds meer bomen gekapt om te versnipperen en te verbranden met EU subsidie. Deze regelrechte waanzin moet echt per direct stoppen. De bomenkap en 5G zijn zeer nadelig voor het Klimaat en voor de gezondheid en het kappen is terdege strafbaar omdat het in strijd is met de grondwet en met tal van internationale afspraken. De Bomenkap en 5g vormen volgens honderden experts een LEVENSGROTE bedreiging van ons allemaal want 5G straling is schadelijk voor flora, fauna, planten, bomen, mens en dier. Volgens experts veroorzaakt 5G straling bepaalde vormen kanker. Politici en Gemeentes! die toch bomen en bossen laten kappen en het voor de gezondheid gevaarlijke 5g uitrollen, moeten dan ook stuk voor stuk aangeklaagd en berecht worden welke bestuurder het ook moge zijn. Alle politici die de burger willens en wetens in levensgevaar brengen en de wet zoals tevens via corruptie schenden moeten keihard worden aangepakt, tot de orde geroepen, afgerekend en onschadelijk worden gemaakt, om flora en fauna, Moeder Aarde van de naderende grootste natuur catastrofe aller tijden te redden.
Rutte III liegt over Klimaat Presentatie door Hans Labohm in het stadhuis te Rotterdam

Professor weerlegt de klinklare Klimaatleugens van Al Gore, Rutte, Jetten, Nijppels en de populist Klaver van Groen Links

Gezondheidsschade GSM, UMTS, DECT, Wifi, Straling, Zendmasten, Electrosmog.

UMTS straling is ongezond Zembla deel 4 / 5

Het Zwitserse straling onderzoek is volgens klokkenluiders gemanipuleerd. Uiteindelijk kan men er met een grote boog omheen lopen, het maakt de politiek gewoon helemaal niets uit dat mensen er ziek van worden. In veel landen is het inmiddels verboden op lagere scholen. Het gevaar word steeds groter en het is nog steeds niet verholpen! Steeds meer mensen worden er heel erg ziek van. Het is te erg dat je jezelf er dan bijna niet tegen kan beschermen zo. De vele zorgwekkende klachten zijn overduidelijk aanwezig.



Related Posts

Previous
Next Post »

Scripture




Dear visitors,

Click YPS to recieve Your Personal Scripture ...

GB

Rev John Wicklebee

Salt Lake Temple