Welkom op svn magazine

Welkom op SVN Magazine !

Beste bezoekers,

Samenwerken! en je hart volgen is het motto in de strijd tegen al het onrecht en corruptie en de alsmaar grotere kloof tussen rijk en arm. Samenwerken is de oplossing tegen de verdeeldheid en tweespalt die worden veroorzaakt door de regerende elite en hun valse propaganda media waardoor veel mensen verkeerd zijn ingelicht en op het verkeerde been zijn gezet met een wereldbeeld waarvan zij menen dat het juist en goed is waardoor de oplossingen zoals een humane betaalbare zorg zonder eigen risico voor alle mensen en de preventie en zo ook de aanpak van de misdaad niet tot stand komen door een regerende politieke elite die maar niet wil luisteren en doof en blind is voor de noden en de dringende wensen van het volk.
Goede Zorg is een humaan recht, net als onderdak, goed onderwijs, je vrij kunnen uiten, een welverdiend pensioen en een onbezorgde oude dag,een goede baan en echte kansen voor iedereen om het leven tot een succes te maken.
De regering Rutte draagt geen goede zorg voor de naleving van uw rechten gezien een ronduit ondemocratisch en corrupt beleid en de schandalige verrijking van de rijke politieke elite ten koste van de burgers.
Geld alleen maakt geenszins gelukkig en er gaat niets boven liefde en onze vrijheid en de cultuur die we voor ons en het land moeten koesteren maar de welvaart moet wel zeker eerlijk verdeeld gaan worden zodat de noden worden opgelost en daarom moet de corrupte politieke elite verjaagd worden en vervangen worden door mensen met het hart op de juiste plek die de kies beloftes nakomen en zich met volle overgave en passie inzetten ten dienste van de burger zodat geen burger nog in de verdrukking, zonder zorg en in de armoede en in gevaar komt te verkeren.
Door vele kleintjes krijg je een krachtig groot geheel, dat is de kracht van liefdevol samenwerken en zo zijn we sterk en helpen we elkaar en niet door elkaar te laten verdelen en opruien en elkaar te bestrijden, elkaar te discrimineren veroordelen en verachten.
Liefde wijsheid en licht zijn het enige antwoord want tegen liefde kan geen elite van de wereld en geen politicus of miljardair hoe machtig of rijk dan ook op.
Door goed samen te werken met een liefdevol krachtig democratisch beleid maken we van Nederland weer een mooi veilig vrij en welvarend land voor alle mensen. Om dit te realiseren moet de oude corrupte politiek verdwijnen zoals die van de liegende Rutte en zijn soortgenoten.
SVN Magazine informeert u over het nationale en het internationale nieuws in een tijd van grote veranderingen ten goede op sociaal, economisch en politiek gebied.
Het doel van SVN is om met zoveel mogelijk gelijkgestemde mensen de krachten te bundelen tegen onrecht, corruptie, armoede, discriminatie(van alle Nederlanders, welke huidskleur dan ook ) en een einde te maken aan de schandalige verrijking van de elite ten koste van de burger. Dat kan alleen door met zijn allen de politiek te hervormen zodat recht geschied en de welvaart eerlijk en goed word verdeeld zodat geen burger meer in de nood en zonder zorg in de ellende komt te zitten.
Wilt u met ons meewerken aan een beter mooier rechtvaardig veilig en vrij Nederland, dan bent U van harte welkom bij onze SVN Facebook Groep
Met vriendelijke groeten,

Samen Voor Nederland





Related Posts

Oldest

Scripture




Dear visitors,

Click YPS to recieve Your Personal Scripture ...

GB

Rev John Wicklebee

Salt Lake Temple